Kunst tentoonstelling

Susan Lüth Hedegaard exposeert “Landschappen” in Dragør Harbor Gallery. Susan heeft de galerie al een paar keer bezocht en kijkt ernaar uit om terug te keren. Susan Lüth Hedegaard werkt op canvas, leisteen en plexiglas en maakt “kromme” potten in steengoed.

De drijvende kracht achter de creatie van de schilderijen van Susan Lüth Hedegaard is de grootsheid van de natuur, haar rijkdom aan vormen en het veelvuldige licht van het steeds veranderende weer. Ze heeft in het hele land geëxposeerd in galerieën en in kunstverenigingen, met omwegen naar Italië, de VS en Zweden.

De tentoonstelling is te zien in de periode 30 mei 2022 – 12 juni 2022
Weekdagen vanaf kl. 12. tot 16.30
Weekends en feestdagen van 11 tot 17 uur

Dragør Harbor Gallery, Strandlinien 17, 2791 Dragør.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *