Kerst in het Amager Museum

De traditionele kerstmarkt van het Amager Museum opent zijn deuren in de weekenden van 21 – 22 november en 28 – 29 november voor een tijdreis terug naar de goede en gezellige kerst, zoals die vroeger werd gevierd. De markt is rijk aan kerstartikelen, de oude huiskamers zijn versierd met gezellige kerstthema’s en in de kleine stalletjes worden gekonfijte appels gemaakt en honinghartjes versierd, terwijl de geur van zelfgemaakte appelschijfjes zich verspreidt in de gezellige oude museumkeuken.

Vanwege de huidige Corona-beperkingen sluit het museum gasten in teams. Let op de tijdsperiode waarvoor u het kaartje koopt. Tickets zijn geldig voor de periodes 12.00 – 14.00 uur of 14.00 – 16.00 uur op de betreffende dag van de vier kerstmarktdagen. Het is niet mogelijk om binnen te komen zonder een geldig ticket, gekocht via Billetto, en IEDEREEN moet een ticket hebben – kinderen van alle leeftijden, volwassenen en leden van de museumverenigingen van Museum Amager, evenals leden van ODM. Het is belangrijk dat we het aantal gasten kunnen controleren, voldoen aan de eisen van de gezondheidsautoriteiten en ervoor zorgen dat iedereen een goede ervaring heeft. DENK ERAAN dat alle museumgasten binnen in het museum een ​​maandverband moeten dragen.

Koop hier kaartjes

Locatie: Amagermuseet, Hovedgaden 4, 2791 Dragør
Datum: 21 november 2020 om 12: 00-16: 00 uur en 29 november 2020 om 12: 00-16: 00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *