De dag van de Lodsen

"Verken de spannende wereld van de prijs." Een gratis arrangement voor het hele gezin dan is er weer een goede reden om Dragør Havn en het Deense pilot Museum te bezoeken. Zaterdag 27. In juli keren de vrijwilligers van het Deense piloot museum terug naar het plein voor het museum om de wereld van de piloten voor en nu te delen. Het evenement is voor alle nieuwsgierige kinderen en volwassenen die meer willen weten over het leven op zee en het leven als piloot. En er is genoeg te beleven deze zomer zaterdag. Met een mooi zeevaarboek kunnen kinderen volwaardige zeiler worden, door deel te nemen aan de vele spannende activiteiten: je een anker tillen, de gebis van het ticket vinden, op een speurtocht gaan, een schip op een poort model navigeren, knopen koppelen, je eigen ticket model maken, een Sailor's Tattoo, leer naar Morse, hijs vlaggen op de oude ijsboot van de piloten, maak een piloot vlag, gooi een lijn, Bekijk films over het werk van de Lodsen, maak een "boottocht" met de Simulator, en nog veel meer. Vul je verzend boek in en misschien heb je geluk en win je een prijs. Er is ook de mogelijkheid voor volwassenen om te horen over het werk van de piloten en de vele schepen die het geluid passeren en over hoe moeilijk een waterweg is om te varen. De piloten hebben in de loop der jaren veel schepen van het scheepswrak gered en de vrijwilligers van de piloten zijn goed voor een verhaal of twee over zeilen op de zeestraat. Als iets nieuws, dit jaar u zien hoe ver de vrijwilligers zijn gekomen met de restauratiewerk op de oude Lodsboat Ravnen van 1880. Op de dag is er gratis toegang tot het Museum, dat is het oudste loodsstation van Denemarken, dat staat als toen de piloten de 300 verjaardag in 1984 vierden. In het Museum Zie je de tentoonstelling "het dagelijks leven van de piloten" over het werk van de gewichten rond de jaren tachtig en het volledig moderne soldeer dat nog steeds van Dragør Havn werkt. We kijken ernaar uit om veel gelukkige gezinnen te verwelkomen in het Deense pilot Museum, dat deel uitmaakt van het door de staat erkende Amager Museum. "De dag van Lodsen" in de haven van Dragør op zaterdag 27. Juli 2019 KL. 11-16 Amager land jacht hoorns Blazers spelen Fanfare uit de pilot toren om 12.00 uur. 12:00 accordeonmuziek van Bente THERS van KL. 13:00 lodsen's Day wordt gesponsord door Lions Club, Laura Ella en Dragør is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *